Itinerari A MIDA “Uzbekistan. Pels camins de la Ruta de la Seda”

UZBEKISTAN. Pels camins de la Ruta de la Seda. A MIDA: un mínim de 2 persones, viatge al teu aire.


Organitzo un viatge cultural a mida seguint els interessos propis dels viatgers/es o del grup. Assessoro prèviament i de franc en una sessió per tal de conèixer les necessitats, expectatives i voluntats de cadascuna de les persones que volen viatjar per l’Uzbekistan, a més d’informar sobre allò més destacat de la possible ruta.

També ofereixo la possibilitat d’estar acompanyats per mi com a guia, de ser acompanyats per un guia local de parla castellana, de viatjar únicament amb un transport propi (cotxe o mini-bus) o d’anar per lliure amb un recorregut elaborat.

El viatge pot cobrir un ampli ventall de possibilitats, visitant les ciutats imperials de Samarcanda, Bukharà i Khivà, així com Taixkent, Nukus, Moynaq (el Mar d’Aral), Nurata, el llac Aidarkul i la Vall de Fergana (Kokand, Margilan i Andijan). Una complerta ruta que ens porta a seguir els antics camins de la mítica Ruta de la Seda compartint experiències amb la població local i gaudint de la història i la cultura uzbeka.


Si esteu interessats/des en aquestes o altres rutes pel mateix Uzbekistan o el Kirguizistan, així com pel Tadjikistan, el Pamir, el Kazakhstan o Xinjiang (a l’extrem oest de la República Popular de la Xina) on fer camí per poder creuar muntanyes nevades, llacs alpins i fascinants deserts , per passejar pels basars mil·lenaris de la Ruta de la Seda, per gaudir de les nits estelades en companyia dels nòmades i dels ramats de xais i iacs i per escoltar les veus dels darrers trobadors acompanyats de la seva música tradicional, em podeu contactar al correu info@viatgealorient.cat